Vanliga frågor

Var köper jag biljetter?


De flesta biljetter säljs via vår biljettsida helsingborg.ebiljett.nu. Klicka här för att komma direkt till alla biljetter för KulturWKND. Tänk på att även fast det är fri entré så måste du boka din plats till evenemanget.
Måste jag köpa biljett även fast det är fri entré?


Ja, du måste boka din plats. Det är begränsat antal platser på alla evenemangen, så boka din biljett för att veta att du har en plats. Observera att på en del av programpunkterna kostar biljetterna.
Var kommer KulturWKND vara?


Förutom ett mångfacetterat programutbud på Konsul Perssons Villa, Helsingborgs Konserthus, Röda Kvarn och Helsingborgs Stadsbibliotek, arrangeras även olika programpunkter i de övriga tio kommunerna som ingår i Familjen Helsingborg: Bjuv, Klippan, Båstad, Höganäs, Ängelholm, Perstorp, Landskrona, Örkelljunga, Åstorp och Svalöv.
Finns KulturWKND i sociala medier?


Ja, du får gärna följa KulturWKND på Facebook! Facebooksidan hittar du här.
Jag har köpt biljetter till en programpunkt. Går det att byta dessa till en annan?


Köpt biljett återlöses ej. Vi kan inte heller göra byten mot annan biljett.
Varför kan jag endast köpa/boka två biljetter i taget?


Vi har satt en gräns på två biljetter eftersom det på de flesta programpunkter är väldigt begränsat med platser. Detta för att undvika att alla platser tar slut och att det sedan står tomma stolar.
Varför måste jag ange betalningsuppgifter? Jag ska ju inte betala?


Du måste ange betalsätt för att kunna genomföra bokningen - oavsett om evenemanget är gratis eller kostar 50 kr. Du erhåller din biljett/värdebevis på mailen.

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 KulturWKND